2014 nyarán alapítottuk meg rendezvényszervező és catering cégünk, akkor még csak egy párként a Pearl Event & Wedding Kft-t. Mivel mind a ketten a vendéglátásban dolgoztunk egy több üzletággal is rendelkező nagymúltú cégnél, először csak arra vágytunk, hogy nyaranta, szebbnél szebb esküvőket szervezhessünk Budapest különleges rendezvényhelyszínein.
A szebbnél szebb NAGY NAP-okból évről évre egyre több és több lett, már nem csak nyaranta, hanem tavasztól késő őszig. A sok sok esküvő sok sok kapcsolatot hozott, amivel már az év minden hónapjában, a hét szinte minden napjára akadt rengeteg rendezvény mindenféle alkalomhoz kapcsolódóan. Így a kezdetben 2 fős kis családi hobbivállalkozásunk, túlélve a covid okozta kellemetlenségeket, 2023-ra közel 20 fős fix csapattal dolgozik, akiket büszkén hívunk családunknak.
2023 számunkra rendkívüli évnek bizonyult, több régóta dédelgetett álmunk vált valóra. Cégünk első budaörsi telephelyét "sajnos" kinőttük, idén nyáron sikerült megtalálnunk a számunkra tökéletes új bázist Budafokon. Ma már közel 850 nm-en készülünk elő kitelepült rendezvényeinkre, s itt sikerült kialakítanunk saját rendezvényhelyszínünk is, a CELLAR gardent.
Idén télen pedig az esküvői szektorban dolgozó szakmai közösség minket tartott érdemesnek a Hungarian Wedding Award együttműködés díjára vendéglátó kategóriában.
Sipos István, tulajdonos, főszakács
Sipos-Dávid Orsolya, tulajdonos, vezető rendezvényszervező
Krizsán-Sipos Melinda, irodavezető
Rácz József, Chef helyettes
Dénes Richárd, bankett főnök
Ruzsics Jenő, bankett főnök
TOVÁBBI BRANDJAINK